• ontmoeting
  • .
  • stilte
  • .
  • bezinning

Lees verder

Bezielend leiderschap & Spiritualiteit

 

Waartoe ben ik hier op aarde?
Waarom doe ik als mens, team of organisatie mee aan deze retraite?
Uit welke bron put ik?
Hoe werken wij bezield aan een sterke identiteit?

 

Mensen blijven zoeken naar identiteit. Je identiteit is bepalend voor de manier waarop je met mensen werkt. Binnen het ritme van klooster Nieuw Sion wordt ‘Bezielend Leiderschap’ ingebed, rakend aan hoofd en hart en handen. Belangrijke ingrediënten: stilte en bezinning.

Een reis voor leiders die vanuit reflectie en rust stappen willen zetten in bezield leiding geven. Een uitgelezen kans om jouw innerlijk leven aandacht te geven en op zoek te gaan naar jouw fundament en leiderschap.

Inhoud

Tweedaagse retraite onder leiding van André van den Bor (predikant) en Henry Smit (management- en communicatietrainer). Zij putten uit de christelijke traditie, met eeuwenoude verhalen en mystieke denkers en doeners uit heden en verleden. Bijvoorbeeld: de Bijbel, de oecumenische weg van Taizé, Benedictus, de cisterciënzers, Geert Groote, Henri Nouwen, Anselm Grün.

Er is veel ruimte voor het uitwisselen van inzichten en ervaringen met de groep. Daarnaast zijn er individuele gesprekken mogelijk met André en Henry.

Datum: 12-14 oktober 2017

Kosten: € 379,-
Inclusief: overnachting, maaltijden, begeleiding,
Exclusief BTW

Aanmelden kan bij Henry Smits

Locatie: Nieuw Sion
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen

Je kunt voor dit evenement niet online reserveren.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2